Курс підготовки лідерів "Бути учнем"

Для кого: для лідерів та учасників домашніх груп і тих, хто хоче розпочати домашню групу, пасторів та служителів, учасників служінь, а також для кожного християнина, який прагне міцно утвердитися у вірі.

Що дає програма: підвищення компетенції, поглиблене розуміння фундаментальних істин Письма, особисте духовне зростання, формування нових навичок для життя та служіння, знайомство з однодумцями, зміцнення церкви через єдність і компетентність служителів.

Чому це важливо

Зазвичай церкви, засновані під час духовних пробуджень, уже в другому або третьому поколіннях відчувають нестачу лідерів. Ми не виняток у цьому питанні. Наша громада має гостру потребу в лідерах, які знають та розуміють процес утвердження людини у вірі та допомагають їй іти цим шляхом. До того ж, ми живемо в час, коли кожен на власний розсуд визначає для себе істину. Ми схильні формувати переконання, спираючись на власні «джерела» та виходячи з власних уподобань. Зараз, як ніколи, важливо мати таке середовище, де у діалозі ми зможемо сформувати єдність у розумінні ключових ідей та фундаментальних принципів Святого Письма.

Навчання проходитиме у форматі діалогу й дискусії, як це було за часів ранньої церкви (цей метод навчання застосовували Ісус та апостол Павло). Ми разом навчимося формулювати проблему, досліджувати Біблію, шукати відповіді та ставити правильні запитання. Наш підхід суттєво відрізняється від лекцій чи семінарів. Ми не “інформуємо” і не надаємо “додаткові знання” (певна річ, кожен почерпне для себе щось нове).

Мета наших зустрічей – оновлення мислення, підвищення компетенції, пошуки шляхів подолання кризи сучасної Церкви.

Навчальний матеріал: посібник «Бути учнем»
Ми відкриємо для себе фундаментальні принципи того, що означає бути християнином (учнем Христа), а також з’ясуємо й застосуємо ключові компоненти життя християнина. Навчальний посібник “Бути учнем” – перший у серії “Фундаментальні принципи”, яка є сучасним Катехизисом, розробленим BILD International (Bible Institute of Leadership Development).
Якщо ви зацікавленні в проходженні курсу “Бути учнем”, пройдіть за посиланням та заповніть заявку: