Підліткове служіння Light Side

Підлітковий вік - період у житті людини, коли дізнаєшся більше про доросле життя, формуєш себе як особистість і переживаєш серйозні внутрішні хвилювання. Часто підліткам здається, що їх ніхто не розуміє, що рідні не сприймають їх такими, як вони є. У цей час має бути Той, Хто спрямує на вірний шлях, Хто буде просто любити!

Підліткове служіння "Light Side"- це місце, де підліток має можливість поговорити про Бога, познайомитись і знайти друзів, реалізувати себе, відкрити в собі нові можливості та переосмислити свої принципи.

Наші служіння проходять щонеділі о 12:30 за адресою вул. Жуковського, 26 в малому наметі.

Вік: 12-17 років

Лідер служіння: Аня Марценюк

На служінні "LightSide" ми намагаємось допомогти підліткам відкрити для себе Бога, сформувати правильний світогляд та обрати істинний шлях, по якому вони будуть йти все своє життя та будувати стосунки з Богом і з людьми, передаючи Слово Істини далі.

Влітку та взимку "LightSide" проводить табори, де підлітки можуть проявити свої таланти, ще більше поринути в дружню атмосферу спілкування та розповісти про своє життя іншим учасникам. У таборах завжди є круті майстер-класи, захоплюючі ігри, яскрава програма та багато іншого.

Протягом року діють домашні групи - це місце, де вивчають Біблію, діляться думками та спілкуються. Це необхідно для духовного становлення та розвитку особистості, людини-християнина. На сьогодні діють такі домашні групи :

Домашні групи для дівчаток:

Для хлопців:

Для хлопців та дівчат:

Якщо ви бажаєте долучитися до малої групи, зв'яжіться з нами. Контакти знаходяться внизу сторінки.

Через підліткове служіння Бог змінив та змінює життя багатьох людей. Цікаві свідчення про це, захоплюючі історії дуже надихають. Хлопці та дівчата діляться з нами:

Ходжу на Лайт Сайд майже два роки. Коли зайшла до зали, запитала брата: "Чи не на вечірці ми?". Я з народження в церкві, Бог для мене не був новиною. Але те, що я відчула на Лайт Сайді, точно було чимось новим і не з'ясованим. Перший рік я зовсім ні з ким не спілкувалася, але спілкування інших викликало змішані відчуття - мені хотілося такого ж. Дружби. Згодом я познайомилася з однією людиною, через нього ще з однією і далі ще, і ще... А потім прийшла на домашку та відчула себе неймовірно – такого раніше не було. Зараз я бачу Бога, як би це дивно не звучало. Бачу Його в різних обставинах життя, у проблемах і їх вирішеннях, у моїх друзях і на Лайт Сайді.
Мілана Кононенко

На Лайт Сайд прийшов роки 3-4 назад тому (точно не пам'ятаю). І перше моє враження було: "Ой, що це за темний зал, чому тут так темно і та весело?!" Мене тоді дуже вразили стосунки між людьми - такі теплі, як у сім'ї. Але я особливо не занурювався в цю атмосферу через свої особисті проблеми. Проте за ці всі роки Бог навчив мене спілкуватися з людьми. Я був дуже закритий, але Бог настільки впливає через людей, що, не спілкуючись ні з ким, я відчував себе своїм серед них. Зруйнувалися всі бар'єри в стосунках і я відчуваю себе вільним, можу спілкуватися з усіма. Бог дуже добре впливає на мене через Лайт Сайд.
Андрій Нечаєв

На Light Side ви маєте шанс пізнати Того, Хто був, є та завжди поруч з вами.
Сподіваємось, підліткове служіння стане для кожного родиною.

Будемо дуже раді зустрічі!

Приєднуйся, підписуйся, запитуй, залишай коментарі, дивись яскраві враження з наших заходів та слідкуй за новинами на сайтах: