У сучасному буремному світі, де так багато проблем та спокус, дуже важливо мати місце, де будуть люди, з якими ти маєш спільну віру, цінності і, найголовніше, спільний фундамент – Христа. Бог не створив нас бути одинаками, саме тому й існує re:Format – щоб об'єднати християнську молодь.

«Місце, де я приношу користь Богу»
Паша Завгороднєв

«Місце - де ти можеш зустрітись з друзями, яких довго не бачив. Оточення, яке може про тебе переживати і ділитись своїм досвідом життя з Христом»
Гена Грішин

«Місце, де після тяжкого тижня, можу провести час так, як дійсно того хочу: у колі друзів, спілкуванні і прославленні Бога»
Аліна Агафонова

«ReFormat – це місце, де люди знаходять Бога, друзів, знайомих. Перестають бути самотніми. І п’ють смачну каву/чай з печивом»
Ліза Турко

«ReFormat для мене місце, де я можу зростати духовно, більше пізнавати Бога, бачити, як Він діє в житті інших людей, та надихатися всім цим. Місце, де тебе приймають такою, якою ти є, але одночасно можуть й ранити тебе. Проте цей біль допомагає змінюватися, вчитися прощати і любити. Це місце, де "брат за брата - за основу взято". І це місце 3х П: підтримка, порозуміння, пендель»
Катя Ворошило

Привіт! Як ти зрозумів, я – Re:Format.

Спочатку трошки про мене – хто ж я такий? Я – молодь церкви «Нове життя».
Щосуботи ми збираємося, щоб послухати Слово, поспівати пісень, поспілкуватися та разом попити чай. Також протягом тижня ми бачимося маленькими групками – домашніми церквами. Там ми читаємо Біблію, обговорюємо та вчимося застосовувати почуте у своєму житті, підтримуємо одне одного порадами та у молитві.

А ще у нас часом відбуваються різні цікавинки: вечірки, ток-шоу, кіновечори, пікніки тощо. Я дуже люблю ці заходи, тому що саме там я знайомлюся із невіруючими молодими людьми та знайомлю їх із нашим Богом та із християнською молоддю.

Щороку, влітку, я їжджу у табори LiveLifeCamp, де відпочиваю, спілкуюся та відриваюся на повну, щоб потім із новими силами (і друзями) зустрітися на молодіжці.

Завжди говорять, що молодь – це ті люди, які вічно голодні та вічно потребують допомоги. Ну що ж, не буду руйнувати цей стереотип. Ти дійсно можеш підтримати мене, наприклад, помолитися за мої потреби:

  1. Я прагну мати більше «виходів» на невіруючу молодь і мати мудрість ефективно ділитися із ними Благою Звісткою.
  2. Дуже хочу, щоб і цьогорічний табір пройшов вдало, благополучно та з користю для всіх, хто поїде.
  3. Мрію про гарний і зручний інтер’єр у наметі, щоб кожен відчував себе там комфортно :)

Ну як, зацікавив тебе? Якщо хочеш познайомитися зі мною поближче, то у тебе є два шляхи:

Знаходь мене у Facebook або в Instagram. Також можеш скористатися хештегами #reformatkyiv, щоб побачити, що про мене говорять інші.

І другий спосіб – це прийти до мене в гості! Якщо тобі від 16 до 27, тоді welcome! Інформацію про заходи молодіжного служіння можна знайти в Інстаграм. Підсуйся на канал reformatkyiv

Приходь, буду радий новим друзям!