Нове Життя (Україна) та New Life (Швеція) прославили Бога разом

23 березня відбувся спільний вечір поклоніння та молитви церкви "Нове життя" (Україна) та "New Life" (Швеція).
Команда зі Швеції прибула в Україну з метою ближче познайомитись з церквою "Нове життя" та церквами Собору Незалежних Євангельських Церков.

Церква "New Life" дуже схожа на київських побратимів: така ж гаряча, і з великим бажанням служити. Окрім того, церкви майже однолітки: українській - 27 років, а шведській - 25. Церква "New Life" має 7 дочірніх церков.
Після минулорічного візиту до Швеції команди "Нового життя" на чолі з А. І. Калюжним, лідери громад зібралися разом, щоб подумати, яким чином ми можемо послужити людям в Україні. І ось сьогодні ми тут, в Україні.
Джон Ван Дірсен, старший пастор New Life Church, Stockholm

Наші брати та сестри зі Швеції провели у Києві один день. Потім одна частина команди вирушила на зустріч з пасторами в Рівне, інша - у Суми.
П'ятниця, 23 березня, була присвячена спілкуванню з командою церкви "Нове життя". Обговорювали проблеми, з якими зустрічаємося у своїх служіннях, молилися, жартували та пили БАГАТО кави. Закінчився день спільним вечором поклоніння, під час якого пастор Джон звернув нашу увагу на те, що пастори та служителі постійно потребують наших молитов, тому що багато працюють і стикаються з непростими викликами. Ми дякуємо Богові за приємне знайомство та сподіваємось, що співпраця наших церков буде плідною та корисною і для України, і для Швеції.